Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

APPLAWS Cat Tin Grain Free 70 g mokré krmivo pre mačky s kuracím a kačacím mäsom v omáčke 70 g

Značka: APPLAWS
61038
1.10

Najniższa cena za 30 dni: €1.10

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Zbytočné mokré krmivo s kuracím mäsom, 70 g


Applaws Bezobilné kura s kačacou v omáčke 70 g je vynikajúce krmivo pre mačky pripravené z tých najkvalitnejších prírodných surovín. Bez plnív, umelých prísad, farbív a konzervačných látok, bez obilnín a s vysokým obsahom živočíšnych bielkovín, taurínu a arginínu, nevyhnutných pre zdravie a pohodu mačky. Applaws Grain Free Chicken & Duck in Gravy je ideálny pre mačky s alergiami, problémami s hmotnosťou alebo pre tie, ktoré uprednostňujú nízkosacharidovú diétu. Obsahuje vysoký obsah tekutín, čo pomáha hydratovať mačky, ktoré málo pijú a jedia najmä suché krmivo. Applaws kuracie a kačacie v bezobilnej omáčke je formulované tak, aby vyhovovalo životným potrebám mačiatok a starších mačiek. Pozostáva len z tých najlepších kúskov prsného mäsa alebo rybieho filé, získaných v súlade s najvyššími etickými štandardmi. Zložky sú uvedené jasne a prehľadne, bez skrytých prísad. Krmivo pre mačky Applaws je bohaté na prírodný taurín a arginín, pretože tieto esenciálne aminokyseliny sa prirodzene vyskytujú v najvyšších množstvách v najkvalitnejších kuracích a rybích kusoch, ktoré používame v krmive pre mačky. Výsledkom je, že toto krmivo pomáha udržiavať celkové zdravie vašej mačky. Applaws Bezobilné kura s kačacou v omáčke 70g je vynikajúcou ponukou pre všetkých milovníkov mačiek, ktorí chcú svojmu miláčikovi poskytnúť krmivo najvyššej kvality pri zachovaní plnej prirodzenosti a zdravia.


zloženie:

kuracie mäso 40%, kačica 5%, zemiakový škrob, rastlinné želírovacie činidlo. Analýza: Bielkoviny 8,8 %, hrubá vláknina 0,01 %, hrubý tuk 0,6 %, hrubý popol 0,38 %, vlhkosť 90,2 %. Doplnky: žiadne

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.07
Značka:
APPLAWS

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Alergie a kožní problémy

Složení

Bílkoviny (%):
8.8
Druh bílkovin:
Kuře
Tuky (%):
0.6
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme