Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

ANIMONDA Integra Intestinálna morka 150 g

Značka: ANIMONDA
46624
Kontaktujte nás kvôli cenám

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Animonda Integra Protect Intestinal moriak 150g - vlhké krmivo pre psov

Animonda Integra Protect Intestinal turkey 150g - vlhké krmivo pre dospelé psy s problémami s trávením, obsahujúce vysoko stráviteľné živočíšne bielkoviny, vysoko stráviteľné sacharidy a znížený tuku. Krmivo je navyše bohaté na elektrolyty, čo pomáha kompenzovať straty spojené so zvracaním a hnačkou. Krmivo neobsahuje umelé arómy, konzervačné látky, lepok, laktózu, cukry ani sóju. Vybrané mäsové prísady dodávajú chuť a podporujú zdravie psa vďaka vyváženému obsahu minerálov a stopových prvkov. Navyše je pH moču psa udržované na 6,5-6,6, čo pomáha predchádzať tvorbe struvitových kameňov a šťavelanu vápenatého. Krmivo je indikované pre psov s akútnou hnačkou, zvracaním, struvitovými kameňmi alebo oxalátmi vápenatými.

< b>Zloženie:

morčacie mäso, obilniny (ryža 4,0 %), minerálne látky, oleje a tuky (repkový olej 0,5 %) Analytické zložky: Bielkoviny: 9,0 %, Tuky: 5 ,0 %, Minerálne soli: 2,0 %, hrubá vláknina: 0,3 %, vlhkosť: 79,0 %

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Značka:
ANIMONDA
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme