Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

ANIMONDA Carny pre dospelé mačky morčacie a jahňacie mäso 400 g

Značka: ANIMONDA
59100
2.49

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnosť
Poštovné
Cena
0.4 kg
€ 4

2.49 €

Zákaznícke body: 1 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Animonda Carny Adult je jedinečné krmivo pre dospelé mačky

Animonda Carny Adult je jedinečné krmivo pre dospelé mačky, ktoré sa vyznačuje jedinečnou chuťou a zdravým zložením. Obsahuje iba čerstvé mäsité suroviny a vďaka prídavku potrebných minerálov a vitamínov ide o kompletné krmivo pre vášho maznáčika. Tento produkt je 100% prírodný a neobsahuje žiadne umelé farbivá ani konzervačné látky, čo zaisťuje, že mačky dostávajú len to najlepšie pre ich zdravie. Špeciálna sada antioxidantov obsiahnutých v krmive pomáha posilňovať imunitný systém mačiek a chrániť ich pred chorobami. Aby som to zhrnul, Animonda Carny Adult je kompletné krmivo pre dospelé mačky vyrobené z tých najkvalitnejších surovín. Obsahuje všetky potrebné živiny, vďaka čomu je kompletným krmivom pre vášho maznáčika. Bez prídavku umelých látok a obohatený o antioxidanty zaisťuje zdravie a dlhovekosť vašej mačky.

Zloženie:

57 % morka (srdce, pečeň, mäso, žalúdok), 10 % jahňacie (pľúca), kurací tuk, uhličitan vápenatý, chlorid sodný Analytické zložky: Bielkoviny 11 %, tuk 6 %, vláknina 0 ,5 %, popol 2,4 %, vlhkosť 79 %, taurín 0,8 g/kg.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Produktová řada:
ANIMONDA Carny Adult krůtí a jehněčí maso
Značka:
ANIMONDA

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Druh bílkovin:
Krůtí
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme