Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Alpha Spirit Puppies 3 kg mäkké granule pre šteňatá

Značka: ALPHA SPIRIT
57888
34.79

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 9 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Vysoko kvalitné granule pre šteňatá

Špeciálna receptúra určená pre šteňatá dopĺňa náš rad výnimočných mäkkých granúl. Obsahujú až 85% čerstvého mäsa a rýb. Výrobok je 100% prírodný, pripravený pri nízkej teplote, vďaka ktorej si Krmivo zachováva svoje výživové vlastnosti. Vysoko kvalitné zložky sú získavané od miestnych dodávateľov. Prispievajú k zdravej a lesklej srsti. Obsahujú omega kyseliny, posilňujúce imunitný systém.

Výhody krmiva Alpha Spirit Puppies:

V záujme ochrany životného prostredia sme upustili od plastových tácok v menších baleniach našich krmív. Špeciálny obal, v ktorom je krmivo zabalené, plní svoju úlohu na 100% a riadne chráni krmivo, takže zostáva čerstvé aj pre tých najmenších psov. Vďaka mäkkým kockám a špeciálnemu zloženiu je naše krmivo vynikajúcou voľbou pre šteňatá i dospelých psov. Naše krmivá sú klasifikované ako vhodné na ľudskú spotrebu.

Všetky analytické zložky sú prírodné a pochádzajú výhradne z použitých čerstvých produktov - neboli umelo doplňované.

Zloženie:

čiastočne hydrolyzované čerstvé mäso a ryby (35% čerstvé morčacie mäso, 20% čerstvé ryby (španielska sardinella (sardinella aurita), makrela (scomber scombrus), kranas (trachurus spp.), európska sardinka) (pilchardus sardine)), 15% čerstvé bravčové mäso, 10% čerstvé kačacie mäso), 5% čerstvá kuracia pečeň, hydrolyzovaný škrob, prírodný glycerín, vajcia, repné rezne, pivovarské kvasnice (saccharomyces cerevisiaev), sladké rasca (cuminum cyminum), tymus vulgaris), kurkuma (curcuma longa).

Otázky a odpovědi (FAQ)
Kraj pochodzenia:
Alpha Spirit, Polska

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
3
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
ALPHA SPIRIT

Určení

Životní fáze:
Junior

Složení

Bílkoviny (%):
29.5
Druh bílkovin:
Krůtí
Fosfor (%):
1.1
Tuky (%):
15
Vápník (%):
1.2
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme