Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

AcanaBountiful Catch Cat granule 1,8 kg pre dospelé mačky 1,8 kg

Značka: ACANA
65251
20.39

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 5 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Krmivo pre dospelú mačku

Výrobok je určený pre staršie mačky bez ohľadu na plemeno a váhu. Mačacia strava musí byť bohatá na mäso a tuk, preto je Acana Bountiful Catch vhodná pre každú mačku. Všetky ingrediencie sú prírodného pôvodu a boli starostlivo vyberané. Krmivo navyše obsahuje všetky potrebné vitamíny a minerály potrebné na správny vývoj vášho maznáčika. Pomôže udržať fungujúci imunitný systém, ale tiež podporí srdce a zrak a tiež kožu a srsť. Vďaka tejto polohe budete môcť pozorovať, ako vaša mačka jej chutné a predovšetkým zdravé krmivo.

Na maxandmrau.sk tiež nájdete množstvo ďalších odporúčaných pamlskov, ktoré sa budú skvele hodiť menším aj väčším maznáčikom.

< b>

Zloženie:

surový celý losos (15 %), dehydrovaný losos (15 %), dehydrovaný sleď ( 15 %) , celý ovos, celý hrášok, olej z tresky (8 %), celá zelená šošovka, surový celý šťukozubca (4 %), surový celý sleď (4 %), celá cícer, celá červená šošovka, šošovková vláknina, surový pstruh Dúha (2 %), lososový olej (2 %), slnečnicový olej, sušená riasa, čerstvá celá maslová tekvica, čerstvá celá tekvica, čerstvé celé brusnice, čerstvé celé čučoriedky.
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1.8
Produktová řada:
ACANA Bountiful Catch Cat
Značka:
ACANA

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Péče o kůži a srst

Složení

Bílkoviny (%):
34
Druh bílkovin:
Losos
Metabolická energie (%):
3800
Fosfor (%):
1.4
Tuky (%):
16
Vápník (%):
2
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme