Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Acana Grass-Fed Lamb Dog 6 kg granule pre všetky plemená

Značka: ACANA
59814
54.86

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 14 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Zdravé a kompletné jedlo každý deň

Krmivo Acana Grass Feed Lamb je úplne prírodné a má vysoký podiel mäsa. Jahňacie mäso obsiahnuté vo výrobku je zdrojom ľahko stráviteľných živočíšnych bielkovín, ktoré pozitívne ovplyvňujú vývoj a zdravie každého psa. Na výrobok sa oplatí staviť, najmä pokiaľ sa jedná o vyberavých psov alebo psov trpiacich nízkou toleranciou potravy. Výrobok sa skladá z vysoko kvalitných produktov, ktoré ocení každý pes bez ohľadu na plemeno a vek. Podporuje zdravú kožu a srsť. Má pozitívny vplyv na jeho metabolizmus. Je to dobrá voľba pre komplexné a vyvážené krmivo pre vášho domáceho maznáčika.

Na stránkach maxandmrau.sk nájdete aj množstvo ďalších odporúčaných pamlskov, ktoré sú vhodné pre menšie aj väčšie domáce zvieratá.

Zloženie:

surové jahňacie mäso (18%), sušené jahňacie mäso (18%), celý zelený hrášok, surová jahňacia pečeň (4%), jahňací tuk (4%), čerstvé červené lahodné jablká (4%), celá fazuľa "Garbanzo" ", zelená šošovka, celý žltý hrášok, surové jahňacie bachor (2%), surové jahňacie obličky (2%), sušená jahňacia chrupavka (2%), šošovkové vlákna, morské riasy (1,2%) (prírodný zdroj dha a epa), čerstvá maslová tekvica, čerstvá tekvica, sušené hnedé riasy, mrazom sušená je 0,1%), soľ, čerstvá brusnica, čerstvá čučoriedka, koreň čakanky, kurkuma, pestrec, koreň lopúcha veľkého, levanduľa, pravý koreň Slez, šípky.
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
6
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
ACANA

Určení

Životní fáze:
Všechny

Složení

Bílkoviny (%):
31
Druh bílkovin:
Jehněčí
Fosfor (%):
1.1
Tuky (%):
15
Vápník (%):
1.5
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme